Ik kom in actie voor Kinder onderzoekfonds Limburg

Luke Sky, uit Maastricht
Normal e9ada91a395ab7a9f8662fe13652accdd957e329
Qr
van totaal € 15 (0%)

Met mijn kunst help ik Kinder onderzoekfonds Limburg om een vroeggeboren kind een gezonde toekomst te geven.

Bekijk hoe ik deze tekening heb gemaakt tijdens mijn online workshops

Wil jij Kinder onderzoekfonds Limburg ook helpen met het geven van een gezonde toekomst aan een vroeggeboren kind? Koop of adopteer dan mijn tekening of maak zelf een tekening voor Kinder onderzoekfonds Limburg!

Stuur een foto van je tekening op naar info@kinderonderzoekfondslimburg.nl

En stuur je tekening per post op naar

Kinder onderzoekfonds Limburg

Gaetano Martinolaan 85

6229 GS Maastricht

Antwoordnummer 1105 (geen postzegel nodig)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Deze tekening is mooi!

Adopteer of koop een tekening die je mooi vindt voor €7,50. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.

12 donateurs

Deze tekening is magnifiek!

Adopteer of koop een tekening die je magnifiek vindt voor €15,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.

5 donateurs

Deze tekening is prachtig!

Adopteer of koop een tekening die je prachtig vindt voor €20,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.

3 donateurs

Deze tekening is prachtig en ik wil hem graag ingelijst ontvangen!

Uw tekening wordt gratis ingelijst! Adopteer of koop een tekening die je prachtig vindt en graag ingelijst wil hebben voor €30,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.

3 donateurs

Ik wil zelf een bedrag bepalen