Luke Sky, uit Maastricht

Ik kom in actie voor Kinder onderzoekfonds Limburg

Meer informatie
7,50
Deze tekening is mooi! Adopteer of koop een tekening die je mooi vindt voor €7,50. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.
Kies
12 donateurs
15,00
Deze tekening is magnifiek! Adopteer of koop een tekening die je magnifiek vindt voor €15,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.
Kies
5 donateurs
20,00
Deze tekening is prachtig! Adopteer of koop een tekening die je prachtig vindt voor €20,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.
Kies
3 donateurs
30,00
Deze tekening is prachtig en ik wil hem graag ingelijst ontvangen! Uw tekening wordt gratis ingelijst! Adopteer of koop een tekening die je prachtig vindt en graag ingelijst wil hebben voor €30,-. Vul jouw adres in om de tekening thuis te ontvangen. Of vul het adres in van het verzorgingshuis/persoon die je wilt verrassen met de tekening, Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar het onderzoeksproject neonatologie.
Kies
3 donateurs
Anders
Ik wil zelf een bedrag bepalen
Kies

Met mijn kunst help ik Kinder onderzoekfonds Limburg om een vroeggeboren kind een gezonde toekomst te geven.

Bekijk hoe ik deze tekening heb gemaakt tijdens mijn online workshops

Wil jij Kinder onderzoekfonds Limburg ook helpen met het geven van een gezonde toekomst aan een vroeggeboren kind? Koop of adopteer dan mijn tekening of maak zelf een tekening voor Kinder onderzoekfonds Limburg!

Stuur een foto van je tekening op naar info@kinderonderzoekfondslimburg.nl

En stuur je tekening per post op naar

Kinder onderzoekfonds Limburg

Gaetano Martinolaan 85

6229 GS Maastricht

Antwoordnummer 1105 (geen postzegel nodig)

Beschikbare activiteiten:

  • Kunstwerk aanleveren