De Wereld van Kunst en Kids

  • Kunstwerk aanleveren

Kinder onderzoekfonds Limburg presenteert

"De Wereld van Kunst en Kids"

 

Vanwege de sluiting van de basisscholen van maart tot en met mei hebben we besloten het project “de Wereld van Kunst en Kids” te verplaatsen naar een latere datum. De bekendmaking van de nieuwe datum volgt zodra we meer weten over het vervolg van de beperkende  maatregelen in verband met het Coronavirus. 

Scholen die nog niet ingeschreven zijn kunnen zich alsnog inschrijven door een e-mail te sturen naar info@kinderonderzoekfondslimburg.nl.

 

Een project waarbij alle kinderen centraal staan met of zonder beperking, ziek of niet ziek. Alle basisscholen binnen de provincie Limburg zijn gevraagd om mee te doen met deze actie.

Wat vragen wij? 

Haal jullie creatieve kanten naar boven en maak in jullie klas een mooi kunstwerk. Dit kan een schilderij, een beeld, maar ook een foto zijn. In de eerste week van juni worden deze kunstwerken verzameld en bekeken door een jury, de mooiste kunstwerken worden dan tentoongesteld en geveild in het Bonnefantenmuseum te Maastricht! De opbrengsten gaan naar baanbreken onderzoek op de kinderafdeling van het Maastricht UMC+.

 

Photo credits @Richard Stark www.starkartworks.com